Pulmonale hypertensie vzw

Zelf een actie?

Wil je zelf een actie organiseren? Stuur ons een bericht!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

World PH Day


Awareness actie Club Brugge op 08 april 2017

kaartje_voorzijde1

 

Op 8 april 2017 speelt Club Brugge in de play-offs tegen Charleroi. Dankzij de Club Brugge Foundation krijgen we de kans om voor en na de wedstrijd aandacht te vragen voor Pulmonale Hypertensie.

Als topsporter kent José Izquierdo het gevoel om buiten adem te zijn. Een gevoel die patiënten met Pulmonale Hypertensie ondervinden bij het uitvoeren van dagdagelijkse activiteiten.

Poseren jullie net als hem met blauwe lippen om de ziekte meer bekendheid te geven? Onze medewerkers staan voor en na de match klaar om jullie hierbij te helpen!

Post je foto met

To see the full content, share this page by clicking one of the buttons below

Vrijwilligers gezocht voor awareness campagne tijdens match van Club Brugge op 8 april

club_logo_vintageVoor een grote awareness campagne op Club Brugge zijn wij op zoek naar een 40-tal mensen om een handje toe te steken!

Datum: zaterdag 8 april om 18u, voor en na de match van Club Brugge tegen Charleroi.

Lijkt dit wel iets voor jou en heb je wel zin om pulmonale hypertensie meer bekendheid te geven en en passant een match van Club Brugge bij te wonen?

Kijk dan snel op deze link voor meer info.

 

Basisschool W’IJzer uit Diksmuide voor pulmonale hypertensie

Basisschool W’IJzer uit Diksmuide, waar patiëntje Margot school loopt, sloot het schooljaar af met een activiteit in het kader van de blue lips campaign. Op 26 juni 2015 poseerden ze met z’n allen voor een foto met blauwe lippen en lieten ballonnen los met een kaartje van de patiëntenvereniging Pulmonale Hypertensie vzw.

Dank je wel voor deze mooie actie!

Noémi op bezoek bij Minister Guy Vanhengel

Op 30 april mochten Noémi, mama Danielle en Kitty (ph-vzw) op bezoek bij minister Guy Vanhengel voor een foto. TV Brussel was aanwezig en legde de ontmoeting vast. (min. 8.24 – 9.00).